Opcje przeglądania
bez glutenu
bez skrobi pszennej
bez laktozy
bez drożdży
bez soi
bez jaj
bez orzechów
bez sezamu
bez łubinu
wegańskie
Cena
  • od
    do
Płatności:

Dostawa:

Pieczywo chrupkie bezglutenowe – jakie wybrać?

      Oprócz chleba i bułek bez glutenu w asortymencie naszego sklepu można znaleźć także pieczywo bezglutenowe chrupkie. Ten rodzaj pieczywa odznacza się tym, że jest lekkie i utrzymuje świeżość przez bardzo długi czas. To smaczny i wartościowy odżywczo zamiennik pieczywa lub przekąska na każdą okazję. Pieczywo chrupkie bez glutenu jest smaczne i niskokaloryczne. Dzięki temu, że nie zawiera w składzie glutenu może być bezpiecznie spożywane przez osoby chore na celiakię i nietolerujące glutenu. Pieczywo chrupkie bezglutenowe to odpowiedź na oczekiwania konsumentów ceniących różnorodne smaki produktów o potwierdzonym, pewnym składzie.

      W ofercie naszego sklepu bezglutenowego mamy szeroki wybór pieczywa chrupkiego. Najchętniej wybierane jest pieczywo chrupkie bezglutenowe gryczane, pieczywo chrupkie amarantusowe, a także pieczywo chrupkie wieloziarniste. W naszym asortymencie mamy także pieczywo chrupkie z ciecierzycą oraz pieczywo chrupkie kasztanowe.

 

Pieczywo chrupkie bezglutenowe – z czym jeść?

       Pieczywo chrupkie bez glutenu można stosować jako wartościowy odżywczo i naprawdę smaczny zamiennik pieczywa, ale także smakowitą przekąskę na każdą okazję. Z pewnością posmakuje ona zarówno najmłodszym smakoszom, jak i osobom dorosłym. Ten rodzaj pieczywa bezglutenowego znakomicie smakuje jako samodzielna przekąska, a także w połączeniu z ulubionymi dodatkami. Chrupkie pieczywo bez glutenu doskonale komponuje się z twarożkiem; wędliną, sałatą i pomidorem; masłem orzechowym; hummusem; pastą warzywną. Pieczywo chrupkie bezglutenowe typu wasa w każdej postaci smakuje znakomicie!

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
;
Sklep internetowy Shoper Premium